Arganový olej účinne odstraňuje tehotenské strie

ARGANOVÝ OLEJ - STRIE

Arganový olej kozmetický - úžasná prevencia pri tehotenských striách





Strie bývajú „nočnou morou" väčšiny ženskej populácie. Tento problém sa zvýrazňuje predovšetkým v období, keď žena otehotnie.
Počas tehotenstva sa pokožka v oblasti dekoltu, bruška a stehien nepríjemne napína a často dochádza k vzniku prasklín, nazývaných strie. Tieto zanechávajú na tele mamičky trvalé jazvy, ktoré sú nepríjemnou spomienkou na najkrajšie obdobie života.
  
Vďaka extrémne vysokému obsahu vitamínu E, 100% BIO arganový olej určený na kozmetické použitie, pôsobí tak, že pokožku zvláčňuje, dodáva jej elasticitu a pomáha predchádzať vzniku neestetických a bolestivých prasklín.
Niektoré ženy majú k vzniku strií genetické predpoklady. V takom prípade, s najväčšou pravdepodobnosťou nezaberie žiaden olej, alebo iný kozmetický prípravok na 100%. Pravidelná aplikácia koncentrovaného BIO kozmetického arganového oleja, však s určitosťou pomôže tieto nepríjemné sprievodné javy tehotenstva zmierniť.
NAŠE ODPORUČENIE:
Natierajte si najviac ohrozené miesta – brucho, prsia a boky, dvakrát denne koncentrovaným arganovým olejom, už od ranného štádia tehotenstva. Okrem pocitu jemnosti a vláčnosti, dodá prírodný arganový olej Vašej pokožke aj potrebné výživné látky.
100% čistý BIO arganový kozmetický olej je veľmi vhodnou prevenciou proti popraskaniu pokožky, aj v prípade častých zmien hmotnosti – chudnutie a následný jojo efekt.
Pravidelná aplikácia niekoľkých kvapiek čistého arganového oleja denne, dokáže urobiť s pokožkou zázraky.
100% Čistý BIO Arganový olej, je v kombinácii s pravidelným cvičením skutočným elixírom zdravia a krásy !!!

Komentáre