BIO Arganový olej proti striám



BIO ARGANOVÝ OLEJ - STRIE

Arganový olej - účinný prostředek proti striám


Strie bývají „noční můrou" většiny ženské populace. Tento problém se zvýrazňuje především v období, kdy žena otěhotní.
V průběhu těhotenství se pokožka v oblasti dekoltu, břicha a stehen nepříjemně napíná a často dochází ke vzniku prasklin, nazývaných strie. Tyto zanechávají na těle maminky trvalé jizvy, které jsou nepříjemnou vzpomínkou na nejkrásnější období života.
Díky extrémně vysokému obsahu vitamínu E, arganový olej určený na kosmetické použití, působí tak, že pokožku zvláčňuje, dodává jí elasticitu a pomáhá předcházet vzniku neestetických a bolestivých prasklin.
Některé ženy mají k vzniku strií genetické předpoklady. V takovém případě, s největší pravděpodobností nezabere žádný olej nebo jiný kosmetický přípravek na 100%. Pravidelná aplikace koncentrovaného kosmetického arganového oleje, však s určitostí pomůže tyto nepříjemné průvodní jevy těhotenství zmírnit.
Naše doporučení:
Natírejte si nejvíce ohrožená místa BIO arganovým olejom – břicho, prsa a boky, dvakrát denně koncentrovanýmarganovým olejem, už od raného stádia těhotenství. Kromě pocitu jemnosti a vláčnosti, dodá přírodní arganový olej vaší pokožce i potřebné výživné látky.
Koncentrovaný arganový kosmetický olej je velmi vhodnou prevencí proti popraskání pokožky, i v případě častých změn hmotnosti – hubnutí a následný jojo efekt.
Pravidelná aplikace několika kapek arganového oleje denně, dokáže udělat s pokožkou zázraky.
Arganový olej, je v kombinaci s pravidelným cvičením skutečným elixírem zdraví a krásy !!!


Komentáre